خواص لبو یا چغندر پخته
نوشته شده توسط سميه نكوئيان در 15 بهمن 1396 in بدون موضوع
لبو یا همان چغندر پخته با آن رنگ دلفریب و شگفتانگیزش سرشار از خواص است. خواصی که اگر بدانید این سبزی فوقالعاده را حتما به عضو ثابت سفره خانوادهتان تبدیل خواهید کرد:
? سلامت قلب و فشار خون؛ مطالعات نشان داده مصرف آب لبو بسته به مقدار آن میتواند تأثیرات چشمگیری در پایین آوردن فشار خون داشته باشد.
? علائم زوال عقل را در افراد مسن به تأخیر میاندازد.
? بهبود گوارش و دفع غذا و جلوگیری از یبوست
? کمک به یادگیری و تقویت حافظه
? کمک به داشتن پوست و موی سالم و محافظت دهان از زخمها
? مقابله با سرطان
? افزایش انرژی و کمک به کاهش وزن
فرم در حال بارگذاری ...