چند نکته برای کاهش مضرات استفاده از ظروف نچسب:
اگر اقدامات ایمنی را دنبال کنید، استفاده از ظروف تفلون سالم، بیخطر و ایمن میشود. میتوانید با عمل به دستورات زیر مضرات استفاده از ظروف نچسب را کاهش دهید:
تابهی خالی را گرم نکنید:
تابهی خالی ممکن است در زمان کوتاهی به بالاترین درجهی گرما برسد که همین موجب تولید بخارهای سمی پلیمری میشود. بنابراین توصیه میشو همیشه قبل از روشنکردن گاز، کمی غذا یا مایعات درون ظرف بریزید.
از پختوپز با حرارت زیاد اجتناب کنید:
از دمای متوسط یا کم برای پختن غذا در این ظروف استفاده کنید و برای سرخکردن نیز این ظروف را انتخاب نکنید، زیرا هنگام سرخکردن دمای ظرف از دمای پیشنهادی مناسب و استاندارد بالاتر میرود که میتواند تأثیرات جدی بر سلامت افراد داشته باشد.
تهویهی آشپزخانه را جدی بگیرید:
هنگام آشپزی هود را روشن کنید یا پنجرهها را برای خروج بخارهای سمی احتمالی باز بگذارید.
شستن با دست:
قابلمهها و تابههای تفلون را با اسفنج، مایع ظرفشویی و آب گرم بشویید. استفاده از سیم یا اسکاچ برای تمیزکردن ظروف نچسب میتواند باعث ایجاد خراش در سطح این ظروف شود که میتواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند.
فرم در حال بارگذاری ...